duminică, 15 septembrie 2013

Hair syle


Acestea sunt cateva din realizarile mele, va promit noi modele de coafuri in cel mai scurt timp.
Nu uita daca esti din Brasov sau esti in trecere, daca iti doresti o coafura asemanatoare sau vrei sa incerci ceva nou ma poti contacta la adresa de email :      idaniela_bv@yahoo.com


Impletitura se poate realiza si cu panglica colorata


Un superb coc spaniol


Coc spaniol


Coc spaniol cu suvite de par modelate ce dau un plus de eleganta coafurii



Impletitura potrivita chiar si pentru cea mai pretentioasa mireasa
Multumesc modelului meu.


Impletitura atat de zi cat si office


O impletitura romantica pentru tine


Impletitura cu lantisor


Un simplu coc


Coc  cu bucle mari


Tuns, vopsit, aranjat


Daca ati uitat cumva, va propun: "sa facem cunostinta"
Daniela Iordache

Daniela Iordache.

vineri, 13 septembrie 2013

Impletituri - hai sa ne jucam cu parul



De ce sa nu fim creative si sa nu incercam diverse coafuri? Oare cum mi-ar sta? Oare ma prinde?

Indiferent de ce alegere faci, cand vine vorba de coafura ar trebui sa incerci orice, nu vad de ce nu. Nu ai de unde sa stii ce anume ti se potriveste daca nu incerci. Anul acesta impletiturile se cer foarte mult si in plus mie personal mi se par foarte feminine, diafane, adevarate podoabe parca purtate cu mandrie de una dintre printesele care stau ascunse in noi inca din copilarie.
    
  Anul acesta eu am reusit sa-mi indeplinesc un vis, si anume, acela de a urma cursurile de coafura. Aceasta este una dintre impletiturile mele preferate .

Nu uita daca nu reusesti singura, nu capitula, cu siguranta hairstylist-ul tau te va ajuta .
      

Nu uitati o adevarata printesa se respecta si este tot timpul in pas cu moda!


Am realizat aceasta impletitura tinand cont de tendinte , anul acesta este un must have.

joi, 12 septembrie 2013

Acum poti sa-ti aranjezi parul singura

Oare cum putem sa ne coafam singure fara sa mergem la salon?
Ai la indemana foarte multe variante:
- bigudiuri
- perie
- placa
- ondulator
Trebuie sa alegi dintre toate acestea produsul care te ajuta cel mai mult, in functie de tipul de par, de lungime, de textura si in functie de preferintele fiecareia.

Foarte buna este peria rotativa de la Rowenta, are avantajul ca usuca si coafeaza parul in acelasi timp.
Are doua perii: una pentru parul lung si una de dimensiune mai mica cu care te poti coafa in cazul in care ai parul scurt.



Perie Rowenta




Este foarte usor de manevrat si are avantajul ca nu trebuie sa folosesti si peria si feonul in acelasi timp, lucru pe care cu siguranta nu il puteai realiza acasa fara ajutor.

Dupa ce iti speli parul, aplici spuma pentu volum si obligatoriu sray pentru protectie termica, dupa care desparti parul si il prinzi in codite, incepi apoi sa aranjezi parul de la ceafa spre crestet dand drumul treptat la suvitele de par.
Te sfatuiesc sa nu folosesti peria la viteza mare fiindca vei risca sa o arzi. Nu uita sa faci pauza la fiecare 5 minute.
Insista la varfuri, cu ajutorul acestei perii poti da o forma frumoasa varfurilor si mai mult luciu.
Este un mod foare usor de a-ti coafa parul. Ai nevoie de aproximativ o ora pentru a avea un par cu volum si nu uita aceasta coafura rezista cel putin 4 zile. Vei avea un look fresh, chic si poti chiar spre sfarsitul saptamanii, cand parul nu mai arata perfect, sa-ti faci diferite tipuri de impletituri.

Eu, fiind in domeniu, am un intreg arsenal de produse care ma ajuta foarte mult.  Sunt ingredientele necesare in realizarea unor coafuri exceptionale.
Am invatat ca un par superb se intretine cu produse de buna calitate, nu trebuie ca tu sa investesti foarte mult, dar este necesar pentru obtinerea unui rezultat cat mai profesional. Parul este cea mai pretioasa podoaba a noastra, a femeilor.



Hairstyling


Produse Londa Professional


Produse Davines
Produse Biosilk



Produse Nashi


Merita sa ne sacrificam putin din timpul nostru  pretios pentru a fii frumoase intreaga saptamana.

Spor la treaba fetelor!

joi, 14 martie 2013

Ce sa alegem? Vopsea de par sau nuantator?

In primul rand trebuie sa stim ce nuanta ni se potriveste, cu ce culoare ne sta cel mai bine.
Pe oricare dintre aceste doua variante am merge trebuie sa fim constiente de faptul ca parul nostru nu va mai arata ca cel natural, nu va mai avea aceeasi textura.

Dupa procesul de vopsire  trebuie sa folosim masca nutritiva si reparatoare de fiecare data cand ne spalam parul.
Alege nuanta numai dupa ce ai consultat un hair stilist foarte bun. Alta varianta ar fi aceea de a gasi programe in care poti sa iei o poza cu tine si sa incerci diferite culori, in felul acesta nu dai gres.
Daca iti place sa risti poti incerca direct pe par mai multe variante de nuante pana obtii ceea ce iti place si te defineste.
Nu incerca sa treci brusc de la o culoare foarte deschisa la una inchisa sau invers, in primul rand nu-ti va iesi nuanta pe care tu ai vazut-o in catalog si in al doilea rand iti va lua ceva timp pana te vei obisnui cu noua culoare.
Diferenta intre vopsea si nuantator:
- nuantatorul nu ataca foarte tare firul de par.
- culoarea iese din par dupa cateva spalari.
- cu nuantatorul iti poti vopsi varfurile mai des pentru ca nu arde parul.
Poti incerca vopsele din magazin sau din saloane profesionale.
O gama foarte buna de vopsea este cea de la joicco, dar nu o poti cumpara decat din salon.
Alte variante ar fi: Free limix-25 lei, Wella prolesionala - koleston - 35 lei, Vitality tone - fara amoniac Cover line- 20 lei, Matrix, Color soin.


Apivita - Biokap



O alta varianta mult mai putin invaziva, care protejeaza firul de par este: Apivita, Biokap - le poti cumpara de la farmacie si costa in jur de 60 lei.

Acum te las pe tine sa alegi varianta cea mai potrivita!



Multumesc bunei mele prietene , Ada


Eu am ales aici sa decolorez radacinile cu oxidant de 9%, atentie nu l-am lasat pe par mai mult de 20 min. Tehnica decolorarii trebue bine stapanita pentru a evita aparitia de pete, in cazul in care nu a fost vopsit parul uniform. Nu uita trebuie sa lucrezi foarte repede in felul acesta nu risti sa deteriorezi parul clientei. Verifica parul cat timp lasi clienta cu decolorant, in unele zone parul se decoloreaza foarte repede, nu trebuie sa mentii mult timp decolorantul pe par, lasa-l pana esti multumita de rezultat si spala parul fara sa aplici balsamul.
Am uscat parul cu feonul si am aplicat vopsea(Freelimix) + oxidant de 3%  pentru a nuanta parul si pentru a taia tenta de galben.

Succes !

miercuri, 13 martie 2013

Cum sa avem o piele catifelata

Vorbeam zilele trecute cu colegele despre noi, femeile, despe cosmetice, creme si tot felul de lucruri legate de noi.
Tin cu tot dinadinsul sa le contrazic. Povesteau ca au urmarit o emisiune la TV in care un studiu arata ca ar trebui sa alocam cam cinci ore pentru a ne ingriji. Nu este adevarat. Trebuie sa ne planificam timpul, nu trebuie sa facem toate aceste lucruri in aceeasi zi.
De exemplu: epilatul o data la doua saptamani, pensatul la fel, celelalte tehnici de ingrijire zilnic.
Nu-i asa ca nu este greu?
Asa cum nu neglijam sa ne spalam pe dinti, sa folosim sapunul de fiecare data, nu trebuie sa uitam nici de celelalte lucruri, care tin tot de igiena si care pana la urma ne aduc numai beneficii si ne rapesc doar cateva minute din timpul nostru pretios.
Cu toate acestea vom opri timpul in loc.
De ce sa ne trezim la 40 de ani ca nu mai avem o piele elastica, ca vergeturile apar pe tot corpul, ca celulita nu mai poate fi ascunsa? Nu trebuie decat sa prevenim acest lucru.
De ce sa recurgem la operatii estetice sau de modelare corporala, care pana la urma lasa si ele cicatrici si nu intotdeauna dau efectul mult asteptat.
In afara de toate aceste efete negative sa nu uitam, oare toate ne permitem? Eu cred ca nu.

Toate acestea fiind enumerate, sa nu mai pierdem timpul. Haideti la magazin! Oare ce ne trebuie?
Vom cumpara un gel de dus hidratant, o crema hidratanta, una impotriva vergeturilor (in cazul in care avem nevoie) si o crema impotriva celulitei. Nu uita este mai usor sa previi!
In fiecare seara, dupa dus, nu uita sa aplici crema hidratanta pe toata suprafata corpului si sa insisti la nivelul calcaielor, genunchilor si coatelor. Sunt zonele care necesita o hidratare puternica.

De doua ori pe saptamana nu uita de crema anticelulita. Trebuie aplicata in zonele cu probleme printr-un masaj energic. Nu uita toate acestea le poti face acasa si nu necesita prea mult efort si timp.
Puteti folosi crema anticelulita de la Vichy (are un efect fantastic asupra celulitei). Eu am folosit-o zilnic timp de doua luni si pot spune ca face miracole.
Pe piata mai sunt multe alte produse, cum ar fi:
 Geomar - crema impact anticelulita, Galenic - Elancyl, Guinot Age Logic Minceur - Serum crema anticelulitica pentru corp, untul de cacao, Ivatherm resveratrox forte anti-cellulita, puteti alege din toata aceasta varietate ceea ce vi se potriveste mai bine.

De ce sa ne fie teama sa stam in fata oglinzii peste cativa ani, haideti sa prevenim nu sa combatem!




luni, 11 martie 2013

Uleiul de argan; Oare la ce ne foloseste?

Nu l-ai cumparat? Sigur ai in apropiere un magazin naturist de unde poti sa-l iei.

Am sa-ti spun la ce anume te ajuta, ce beneficii are si nu este foarte scump, iti poti cumpara in cantitati mici.O sticluta de 10 ml costa in jur de 12 lei si iti ajunge ceva timp.

Ce este arganul?
Arganul este unul dintre cei mai vechi copaci din lume si a fost numit "copacul vietii". El contine substante deosebit de valoroase pentru organismul nostru.
Poti folosi uleiul de argan in tratamente cosmetice, in tratarea unghiilor exfoliate, dar si in tratamentul parului degradat sau vopsit.

De exemplu: daca ai acasa o crema pentru fata de care nu esti foarte multumita poti adauga in ea cateva picaturi de ulei (de argan), o omogenizezi bine si obtii o crema foarte buna antirid si totodata hidratanta.

Poti gasi si in magazine creme gata preparate ce contin ulei de argan, trebuie doar sa citesti continutul si efectele ei si, cu siguranta, nu o sa poti sa te mai desparti de ea.
Uleiul de argan are un puternic efect antirid si regenereaza tenul. Este cel mai bun revitalizant al pielii.
Te ajuta in cazul in care ai nevoie de o hidratare puternica, hraneste foarte bine pielea uscata.

In cazul in care parul tau este supus multor actiuni  de vopsire, acesta va fi un bun remediu pentru varfurile tale uscate.
Se aplica pe par o cantitate mica, de la radacina pana la varfuri, pe toata lungimea parului, se lasa sa actioneze 20 de minute inainte de spalare.
Daca unghiile tale sunt casante si se exfolieaza usor, nu ezita sa-l folosesti pentru  ca acesta intareste unghiile. Este suficient sa-ti masezi  unghiile cu acest ulei si vei observa diferenta.
Poti folosi uleiul si pentru a preveni vergeturile si pentru ca pielea ta sa-si pastreze elasticitatea.

Nu degeaba i se spune "copacul vietii", el chiar reda viata intregului corp.

Ochelarii de soare accesoriu - doar atat?

Nu stiu in functie de ce criteriu va alegeti voi ochelarii de soare, pentru mine sunt foarte importanti.

Oare ce este mai important? Oare ce simt acei oameni care nu se pot bucura de lumina soarelui, de stralucirea stelelor, de chipul lor sau de privirea persoanei iubite, de chipul copilului sau?

Nu cred ca o sa reusim vreodata sa intelegem. Noi ne bucuram de toate aceste minunatii, dar cu toate acestea trebuie sa avem foarte mare grija de vederea noastra.
Ochelarii sunt un accesoriu si totodata o protectie foarte importanta a ochilor nostrii.
La inceput nu puteam sa ma obisnuiesc cu ei, ma durea capul, mi se pareau incomozi, dar acum am inteles ca sunt esentiali.
Vedeam oameni pe strada purtandu-i si mi se parea ca le da un aer superior, ca sunt mandrii, ca se pitesc cumva sub acele lentile mari si fumurii. Mi-a luat ceva timp pana am inteles cat de importanti sunt.

Trebuie sa alegi o pereche de ochelari buni, care sa te protejeze de radiatiile solare, nu sa fie doar un accesoriu.
Nu-ti cumpara ochelari de la primul chiosc sau din simplele magazine de accesorii. Pe langa faptul ca nu iti vor oferi protectie, te va durea capul si in timp pot dauna vederii tale.
Mai bine o pereche de ochelari buni, decat zece care iti fac rau.

Foarte buni sunt ochelatii de la Polaroid si ai destule modele de unde sa-ti poti alege ceva care sa te reprezinte.
Tot o marca buna sunt cei de la Moschino, eu i-am testat si sunt multumita.

Poti sa-ti iei ochelari cu lentile cat mai mari, sunt foarte interesanti si cei din jur vor fi foarte curiosi ce privire se ascunde in spatele ochilor de bondar. Vor fi curiosi sa descopere intregul tau chip.

 
Deci fii si tu misterioasa, fii un mic bondar!

duminică, 10 februarie 2013

Ce parfum imbietor!

Oare cine a trecut pe langa mine? Am intors capul si era ea, o femeie aranjata ce purta o vestuta de blana gri legata in talie cu un cordon negru, menit sa-i accentueze talia firava.
Cu o pereche de jeans albastrii si cizme maro, o geanta in forma dreptunghiulara care o arata parca si mai inalta, cu ochelari de soare mari, de aceeasi culoare cu cizmele si parul ei blond buclat radia si lasa in urma ei un parfum fin, dar totodata puternic, dulce dar patrunzator, o nota florara deosebita.

Nu aveai cum sa nu te opesti in loc pentru cateva secunde, pentru a o admira, pentru a descoperi acea fata suava si pentru a-i simti pentru cateva secune in plus parfumul pe care-l purta ca pe o haina fina, din colectia unui mare designer.

Nu stiu cum va reactiona, dar totusi ma duc spre ea sa o intreb ce parfum foloseste, nu se poate sa ratez aceasta mireasma imbietoare! Trebuie sa aflu ce anume foloseste. Il vreau si eu!

Cu pasi timizi, dar sigura pe mine ma apropii si intreb:
- Dar, ce parfum folositi?
Ea se intoarce, isi scoate ochelarii mari si cu ochii ei caprui si mari se uita mirata.
- Da, desigur. Imediat va spun. Sa verific putin in geanta, nu stiu sigur cu ce m-am dat azi.
Apoi, cu gesturi suave, scoate din geanta un parfum in forma de cristal pe care scria Wish by Chopard.
I-am multumit si am plecat spre magazinul de parfumuri, mi-l doream si eu.
Asa suntem toate. Oare care dintre noi nu are o colectie de parfumuri acasa?
 
 
La mine in noptiera veti gasi mai multe parfumuri dulci, ele sunt preferatele mele. Va recomand cateva dintre ele, cu siguranta nu veti da gres:
Cacharel - Noa; Versace - Red Jeans; Narciso Rodriguez - For her; Guerlain - Idylle; Valentino - Valentina; Hermes - Kelly Caleche.
 
Acum ca v-am dat cateva sfaturi haideti la magazin sa le testam. Cine stie, poate ne intalnim marea dragoste pe strada,  haideti sa nu trecem pe langa ea.

Haideti sa ne facem remarcate!

joi, 7 februarie 2013

Mana - cartea ta de vizita


Se spune ca poti cunoaste un om din prima clipa, din momentul cand dai mana cu el.
Este foarte important cum strangi mana unui om atunci cand il cunosti, pozitia mainii, toate acestea pot spune foarte multe despre tine.

Cum ne ingrijim mainile?

Acum in perioada rece trebuie sa avem grija, deoarece frigul este cel mai mare dusman al nostru. Trebuie, in primul rand, sa purtam manusi pentru a ne proteja, sa folosim creme puternic hidratante(cu glicerina, crema de galbenele, Neutrogena, cremele de la Boots pentru copii sunt si ele foarte bune).

Pentru a avea pielea hidratata poti  incerca seara inainte de culcare sa aplici multa crema pe suprafata mainilor si apoi sa imbraci manusi sau sosete din bumbac si sa le tii in maini pana ce crema se absorbe. Este un tratament foarte eficient si la indemana tuturor.
Nu va spalati pe maini de fiecare data cu sapun antibacterian, distruge ph-ul pielii si mainile vor deveni foarte aspre.

Un alt tratament pentru maini, care da rezultate bune este cel cu parafina, de acesta puteti beneficia la saloanele de cosmetica. Un tratament saptamanal poate face minuni.

Sa nu uitam de unghii! Indiferent de lungime sau forma, trebuie sa fie curate, ingrijite si obligatoriu sa fie date cu lac. Trebuie sa folosim, cel putin zilnic, uleiul pentru cuticule, pentru a evita uscarea lor si acel aspect neingrijit. Nu conteaza culoarea, alege ceea ce iti place, se porta orice!

Eu una prefer unghiile construite din gel. Te scutesc de multe probleme. Nu mai trebuie sa le ojezi, rezista trei saptamani fara a te preocupa de ele. Este bine sa alegi aceasta varianta in cazul in care trebuie sa te speli des pe maini, sa speli vase pentru intreaga familie. Nu mai are ce sa-ti sara de pe unghii (oja), in cel mai rau caz, daca te grabesti iti va sari o unghie.
Cum manichiurista iti este cea mai fidela prietena, te va intelege si te va primi imediat pentru a-ti remedia problema.

Iarna iti alegi modele cu fulgi de zapada, globulete, om de zapada, cat mai stralucitoare sau pur si simplu clasicul french, nu se demodeaza.

Vara poti opta pentru culori calde: french colorat (cu dungulite), roz, galben, verde, albastru. Alege cu incredere va fii un french special. Poti sa alegi diferite modele din scoici pisate. 
Este mult mai usor cu aceste unghii, iti ramane timp liber pentru alte activitati si vei avea mainile permanent ingrijite.

Acum, ca sunteti libere si aveti timp.
"Haideti sa facem cunostinta!"




Pantofii, ce alegem anul acesta ?

Important este sa alegem incaltaminte care sa se potriveasca ca o manusa picioarelor noastre, tineti cont: oare cat timp petrecem la serviciu, in pantofi? In orice caz mai mult decat in papucii de casa. Fiti atente ce alegeti!
Mai bine cateva perechi de pantofi de calitate, decat multe si care iti fac probleme.
De cate ori nu am vazut pe strada fete care merg parca chinuite de greutatea picioarelor sau pur si simplu cu pantoful in loc de poseta, neputand sa-l mai poarte.

Incaltamintea trebuie sa fie comoda; chiar daca au tocul foarte inalt unii pantofi sunt foarte comozi. Important este sa stii de unde sa-i cumperi. Trebuie sa te simti bine atunci cand mergi, sa simti ca piciorul tau este liber si poate sa respire, sa ai un mers firesc, nu chinuit deoarece poti arata caraghioasa.

Din pacate unii designeri nu mai confectioneaza incaltaminte cu jumatate de numar (37,5; 38,5) si nu toate avem aceeasi marime, este foarte greu sa-ti gasesti pantoful care sa ti se potriveasca perfect.

Incaltaminte foarte frumoasa, atat cajual cat si eleganta gasesti la Musette, brandul Christelen B. Au o varietate destul de mare de modele, sunt produse de calitate, comode si care nu se demodeaza repede, le poti purta cu incredere si in sezoanele urmatoare.

Despre preturi, nu stiu ce sa zic! Avand in vedere calitatea, chiar merita! Daca nu-ti permiti noua colectie, nu te speria, in cateva luni le gasesti la reducere si sigur va ramane si modelul pe care tu ti-l doresti. Ai rabdare!
Daca nu ai intrat pana acum in acest magazin trebuie sa dai o fuga pana acolo, sigur nu vei pleca cu mana goala.

Eu am noroc, Musette este la mine acasa, in Brasov.

miercuri, 6 februarie 2013

Must Have - ul garderobei tale

Stiu ... , niciodata nu ai ce purta, tipic femeilor!
Ne cumparam multe haine, foarte multe, gramezi ... si tot nu avem ce imbraca, pur si simplu nu ne plac. Sa nu uitam sa mentionam si faptul ca nu avem timp, am fost anuntate prea tarziu de eveniment, nu avem timp sa ne alegem tinuta, ne tot plangem ..." bietele de noi ".
Era bine sa fim anuntate cel putin cu o saptamana inainte, dar nici macar organizatorii nu stiau de eveniment. Asadar oricat de repede am afla, noi nu avem timp si nici nu avem ce imbraca.

In sfarsit, sa trecem la lucruri mai serioase, cum ar fi: ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.
Esentiale sunt curelele, nu se demodeaza niciodata si completeaza foarte bine tinuta. Daca poti ar fi bine sa - ti cumperi o data cu pantofii si o curea de aceeasi culoare. Iti trebuie cateva curele bune, din piele,  pe care sa le poti purta zilnic, fara a se uza  si altele pe care le porti doar ca accesoriu.
Nu cumpara accesorii scumpe, se demodeaza si nu o sa - ti placa, ia - ti multe  dar gandestete ce ai acasa, ce culori iti trebuie pentru a completa tinuta.

Accesoriile: (colorate , culori neutre) bratari, inele, coliere, cercei, agrafe de par, brose, ceasuri  care sa aiba curelele de nuante diferite.

Cum iti alegi accesoriile si hainele, ce culori iti cumperi ?

Cand intri in magazin trebuie sa te gandesti mai intai ce culoare au hainele tale acasa, ce mai ai prin dulap si abia apoi treci la fapte. Alege totdeauna culori care sa le completeze pe cele de acasa si care sa poata fi asortate la cat mai multe tinute.
Nu uita trebuie sa - ti completezi tinutele, nu sa incepi unele noi!


Poti purta curele colorate, vesele, la tinute sterse, care nu inspira mai nimic, in felul acesta tinuta va fi rafinata si vei iesi in evidenta. Nu asorta geanta cu pantofii! Cel  putin nu deocamdata, nu mai e la moda!
Poti purta aceeasi tinuta, dar daca iti pui accesorii ea va arata de fiecare data cu totul diferita.
Jeansii  nu trebuie sa lipseasca. Ei te scot intotdeauna din impas. Nu stii ce sa porti? Iti iei o pereche de Jeans si o bluza, o curea care sa scoata in evidenta tinuta si accesorii  si ... esti salvata.

De exemplu la o tinuta "all black" poti asorta o curea rosie, portocalie sau verde, in felul acesta vei fi remarcata si nu vei parea sobra.
Incearca o tinuta bazata pe galben si albastru , vei arata rafinament, finete si eleganta. Alegi ceva cajual, completeaza cu ceasul si cerceii si vei fi chic .
      Eu, de exemplu, am foarte multe accesorii, le cumpar pe cele care mi se par haioase sau foarte elegante.

Poti gasi multe accesorii frumoase si la magazinele pentru copii, de exemplu cele sub forma de fructe colorate, sunt foarte finute si dau o nota calda si tinereasca tinutelor.
                       Haideti sa fim tinere! pana la urma cu totii suntem copii .

duminică, 20 ianuarie 2013

Ingrijirea parului si coafuri

Cum sa arati ca la salon.
Cine mai are timp? Acum cand alergam de la un job la altul sau de la serviciu la copii, oare cate femei mai au timp si pentru ele, pentru a se ingriji si a fi tot timpul intr-o forma buna.

Am sa va prezint cateva trucuri pentru acasa, care pe mine m-au ajutat. Sper sa va fie si voua de un real folos.
Pentru noi, femeile, parul este una dintre cele mai grave probleme.

Cum sa ai un look fresh? (cu cateva bigudiuri si aproximativ 15 minute libere)
Dupa ce ti-ai spalat parul si ai folosit o masca potrivita tipului tau de par, il lasi pentru aproximativ 30 minute sa se usuce singur (eu prefer mastile Tigi: Bed Head Treat Me Righ Peppermint).
 
Aplici ulei de ricin (o picatrura) pe varfuri. Este foarte hranitor si ajuta mai ales la parul vopsit. Lasi sa patrunda uleiul si apoi aplici spuma pentru volum si nu uita de spray pentru protectie termica (Tony&guy sau din gama Botanics).

Se piaptana parul si apoi se iau suvite de 1 cm si se pun pe bigudiuri, care se fixeaza cu agrafe. Dupa ce am terminat de pus bigudiurile, se usuca parul cu feonul si se lasa pana a II-a zi. Dimineata se desfac bigudiurile si se tapeaza parul la radacina pentru mai mult volum. Atentie, nu pieptanati!
Aplicati fixativ si sunteti gata pentru a merge la munca sau pentru orice ocazie.
 
 
O zi frumoasa! Si nu uitati: aveti niste bucle de invidiat!

joi, 10 ianuarie 2013

O baie relaxanta

Este frig afara, nu ai unde sa iesi sau iti este pur si simplu greu sa iesi iar in zapada. Oare cum putem sa ne relaxam?
O baie pregatita dupa metodele profesionale te scapa de stres si iti aduce o stare de bine, de care toti avem nevoie dupa o zi de munca grea.

De ce anume avem nevoie?
Unele dintre cele mai bune produse relaxante sunt cele de la Lush. Sunt produse naturale si aici gasesti tot ce-ti trebuie.
Gelul de dus contine uleiuri organice, are o aroma naturala, care te trimite cu gandul in mijlocul naturii. Unul dintre preferatele mele este: gelul de dus Vegan Flying Fox - de la Lush, aprox. 30 lei. Are un parfum sensual de iasomie, chiparos si ylang-ylang.

Poti incerca si gelul de dus: Vegan Olive Branch - Lush, pret 50 lei, contine suc de mandarine si ulei de masline, are un parfum relaxant.
Daca esti unul dintre acei copii care nu se pot maturiza si care se mai bucura inca de toate amintirile copilariei, acum este momentul sa fi mai aproape de toate acestea cu ajutorul minunatelor forme de jeleuri pe care le poti gasi aici.

Jeleul de dus fructat Sweetie Pie de la Lush (pret 45 lei) contine un mixt de coacaze negre, cocos, visine si bergamota, care iti redau buna dispozitie ori de cate ori il folosesti. Miroase extraordinar, trebuie sa-l incerci.

Mai ai nevoie de sare de baie: Vegan Mrs Whippy - Lush, pret 25 lei. Arata ca un desert delicios, este efervescenta si iti va lasa pielea cremoasa, o prajitura de care te vei bucura din plin.
Poti sa gasesti aici si sare de baie antidepresiva: Vegan Think Pink - Lush (20 lei). Ajunge sa o privesti si te vei simti mult mai bine, ai si uitat ca ai fost suparata si nervoasa. Stimuleaza circulatia sangelui si are un miros extraordinar, de vanilie.


Acum haideti sa ne simtim ca intr-un spa adevarat!