joi, 7 februarie 2013

Pantofii, ce alegem anul acesta ?

Important este sa alegem incaltaminte care sa se potriveasca ca o manusa picioarelor noastre, tineti cont: oare cat timp petrecem la serviciu, in pantofi? In orice caz mai mult decat in papucii de casa. Fiti atente ce alegeti!
Mai bine cateva perechi de pantofi de calitate, decat multe si care iti fac probleme.
De cate ori nu am vazut pe strada fete care merg parca chinuite de greutatea picioarelor sau pur si simplu cu pantoful in loc de poseta, neputand sa-l mai poarte.

Incaltamintea trebuie sa fie comoda; chiar daca au tocul foarte inalt unii pantofi sunt foarte comozi. Important este sa stii de unde sa-i cumperi. Trebuie sa te simti bine atunci cand mergi, sa simti ca piciorul tau este liber si poate sa respire, sa ai un mers firesc, nu chinuit deoarece poti arata caraghioasa.

Din pacate unii designeri nu mai confectioneaza incaltaminte cu jumatate de numar (37,5; 38,5) si nu toate avem aceeasi marime, este foarte greu sa-ti gasesti pantoful care sa ti se potriveasca perfect.

Incaltaminte foarte frumoasa, atat cajual cat si eleganta gasesti la Musette, brandul Christelen B. Au o varietate destul de mare de modele, sunt produse de calitate, comode si care nu se demodeaza repede, le poti purta cu incredere si in sezoanele urmatoare.

Despre preturi, nu stiu ce sa zic! Avand in vedere calitatea, chiar merita! Daca nu-ti permiti noua colectie, nu te speria, in cateva luni le gasesti la reducere si sigur va ramane si modelul pe care tu ti-l doresti. Ai rabdare!
Daca nu ai intrat pana acum in acest magazin trebuie sa dai o fuga pana acolo, sigur nu vei pleca cu mana goala.

Eu am noroc, Musette este la mine acasa, in Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu