joi, 7 februarie 2013

Mana - cartea ta de vizita


Se spune ca poti cunoaste un om din prima clipa, din momentul cand dai mana cu el.
Este foarte important cum strangi mana unui om atunci cand il cunosti, pozitia mainii, toate acestea pot spune foarte multe despre tine.

Cum ne ingrijim mainile?

Acum in perioada rece trebuie sa avem grija, deoarece frigul este cel mai mare dusman al nostru. Trebuie, in primul rand, sa purtam manusi pentru a ne proteja, sa folosim creme puternic hidratante(cu glicerina, crema de galbenele, Neutrogena, cremele de la Boots pentru copii sunt si ele foarte bune).

Pentru a avea pielea hidratata poti  incerca seara inainte de culcare sa aplici multa crema pe suprafata mainilor si apoi sa imbraci manusi sau sosete din bumbac si sa le tii in maini pana ce crema se absorbe. Este un tratament foarte eficient si la indemana tuturor.
Nu va spalati pe maini de fiecare data cu sapun antibacterian, distruge ph-ul pielii si mainile vor deveni foarte aspre.

Un alt tratament pentru maini, care da rezultate bune este cel cu parafina, de acesta puteti beneficia la saloanele de cosmetica. Un tratament saptamanal poate face minuni.

Sa nu uitam de unghii! Indiferent de lungime sau forma, trebuie sa fie curate, ingrijite si obligatoriu sa fie date cu lac. Trebuie sa folosim, cel putin zilnic, uleiul pentru cuticule, pentru a evita uscarea lor si acel aspect neingrijit. Nu conteaza culoarea, alege ceea ce iti place, se porta orice!

Eu una prefer unghiile construite din gel. Te scutesc de multe probleme. Nu mai trebuie sa le ojezi, rezista trei saptamani fara a te preocupa de ele. Este bine sa alegi aceasta varianta in cazul in care trebuie sa te speli des pe maini, sa speli vase pentru intreaga familie. Nu mai are ce sa-ti sara de pe unghii (oja), in cel mai rau caz, daca te grabesti iti va sari o unghie.
Cum manichiurista iti este cea mai fidela prietena, te va intelege si te va primi imediat pentru a-ti remedia problema.

Iarna iti alegi modele cu fulgi de zapada, globulete, om de zapada, cat mai stralucitoare sau pur si simplu clasicul french, nu se demodeaza.

Vara poti opta pentru culori calde: french colorat (cu dungulite), roz, galben, verde, albastru. Alege cu incredere va fii un french special. Poti sa alegi diferite modele din scoici pisate. 
Este mult mai usor cu aceste unghii, iti ramane timp liber pentru alte activitati si vei avea mainile permanent ingrijite.

Acum, ca sunteti libere si aveti timp.
"Haideti sa facem cunostinta!"




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu