luni, 11 martie 2013

Uleiul de argan; Oare la ce ne foloseste?

Nu l-ai cumparat? Sigur ai in apropiere un magazin naturist de unde poti sa-l iei.

Am sa-ti spun la ce anume te ajuta, ce beneficii are si nu este foarte scump, iti poti cumpara in cantitati mici.O sticluta de 10 ml costa in jur de 12 lei si iti ajunge ceva timp.

Ce este arganul?
Arganul este unul dintre cei mai vechi copaci din lume si a fost numit "copacul vietii". El contine substante deosebit de valoroase pentru organismul nostru.
Poti folosi uleiul de argan in tratamente cosmetice, in tratarea unghiilor exfoliate, dar si in tratamentul parului degradat sau vopsit.

De exemplu: daca ai acasa o crema pentru fata de care nu esti foarte multumita poti adauga in ea cateva picaturi de ulei (de argan), o omogenizezi bine si obtii o crema foarte buna antirid si totodata hidratanta.

Poti gasi si in magazine creme gata preparate ce contin ulei de argan, trebuie doar sa citesti continutul si efectele ei si, cu siguranta, nu o sa poti sa te mai desparti de ea.
Uleiul de argan are un puternic efect antirid si regenereaza tenul. Este cel mai bun revitalizant al pielii.
Te ajuta in cazul in care ai nevoie de o hidratare puternica, hraneste foarte bine pielea uscata.

In cazul in care parul tau este supus multor actiuni  de vopsire, acesta va fi un bun remediu pentru varfurile tale uscate.
Se aplica pe par o cantitate mica, de la radacina pana la varfuri, pe toata lungimea parului, se lasa sa actioneze 20 de minute inainte de spalare.
Daca unghiile tale sunt casante si se exfolieaza usor, nu ezita sa-l folosesti pentru  ca acesta intareste unghiile. Este suficient sa-ti masezi  unghiile cu acest ulei si vei observa diferenta.
Poti folosi uleiul si pentru a preveni vergeturile si pentru ca pielea ta sa-si pastreze elasticitatea.

Nu degeaba i se spune "copacul vietii", el chiar reda viata intregului corp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu