joi, 12 septembrie 2013

Acum poti sa-ti aranjezi parul singura

Oare cum putem sa ne coafam singure fara sa mergem la salon?
Ai la indemana foarte multe variante:
- bigudiuri
- perie
- placa
- ondulator
Trebuie sa alegi dintre toate acestea produsul care te ajuta cel mai mult, in functie de tipul de par, de lungime, de textura si in functie de preferintele fiecareia.

Foarte buna este peria rotativa de la Rowenta, are avantajul ca usuca si coafeaza parul in acelasi timp.
Are doua perii: una pentru parul lung si una de dimensiune mai mica cu care te poti coafa in cazul in care ai parul scurt.



Perie Rowenta




Este foarte usor de manevrat si are avantajul ca nu trebuie sa folosesti si peria si feonul in acelasi timp, lucru pe care cu siguranta nu il puteai realiza acasa fara ajutor.

Dupa ce iti speli parul, aplici spuma pentu volum si obligatoriu sray pentru protectie termica, dupa care desparti parul si il prinzi in codite, incepi apoi sa aranjezi parul de la ceafa spre crestet dand drumul treptat la suvitele de par.
Te sfatuiesc sa nu folosesti peria la viteza mare fiindca vei risca sa o arzi. Nu uita sa faci pauza la fiecare 5 minute.
Insista la varfuri, cu ajutorul acestei perii poti da o forma frumoasa varfurilor si mai mult luciu.
Este un mod foare usor de a-ti coafa parul. Ai nevoie de aproximativ o ora pentru a avea un par cu volum si nu uita aceasta coafura rezista cel putin 4 zile. Vei avea un look fresh, chic si poti chiar spre sfarsitul saptamanii, cand parul nu mai arata perfect, sa-ti faci diferite tipuri de impletituri.

Eu, fiind in domeniu, am un intreg arsenal de produse care ma ajuta foarte mult.  Sunt ingredientele necesare in realizarea unor coafuri exceptionale.
Am invatat ca un par superb se intretine cu produse de buna calitate, nu trebuie ca tu sa investesti foarte mult, dar este necesar pentru obtinerea unui rezultat cat mai profesional. Parul este cea mai pretioasa podoaba a noastra, a femeilor.



Hairstyling


Produse Londa Professional


Produse Davines
Produse Biosilk



Produse Nashi


Merita sa ne sacrificam putin din timpul nostru  pretios pentru a fii frumoase intreaga saptamana.

Spor la treaba fetelor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu