miercuri, 13 martie 2013

Cum sa avem o piele catifelata

Vorbeam zilele trecute cu colegele despre noi, femeile, despe cosmetice, creme si tot felul de lucruri legate de noi.
Tin cu tot dinadinsul sa le contrazic. Povesteau ca au urmarit o emisiune la TV in care un studiu arata ca ar trebui sa alocam cam cinci ore pentru a ne ingriji. Nu este adevarat. Trebuie sa ne planificam timpul, nu trebuie sa facem toate aceste lucruri in aceeasi zi.
De exemplu: epilatul o data la doua saptamani, pensatul la fel, celelalte tehnici de ingrijire zilnic.
Nu-i asa ca nu este greu?
Asa cum nu neglijam sa ne spalam pe dinti, sa folosim sapunul de fiecare data, nu trebuie sa uitam nici de celelalte lucruri, care tin tot de igiena si care pana la urma ne aduc numai beneficii si ne rapesc doar cateva minute din timpul nostru pretios.
Cu toate acestea vom opri timpul in loc.
De ce sa ne trezim la 40 de ani ca nu mai avem o piele elastica, ca vergeturile apar pe tot corpul, ca celulita nu mai poate fi ascunsa? Nu trebuie decat sa prevenim acest lucru.
De ce sa recurgem la operatii estetice sau de modelare corporala, care pana la urma lasa si ele cicatrici si nu intotdeauna dau efectul mult asteptat.
In afara de toate aceste efete negative sa nu uitam, oare toate ne permitem? Eu cred ca nu.

Toate acestea fiind enumerate, sa nu mai pierdem timpul. Haideti la magazin! Oare ce ne trebuie?
Vom cumpara un gel de dus hidratant, o crema hidratanta, una impotriva vergeturilor (in cazul in care avem nevoie) si o crema impotriva celulitei. Nu uita este mai usor sa previi!
In fiecare seara, dupa dus, nu uita sa aplici crema hidratanta pe toata suprafata corpului si sa insisti la nivelul calcaielor, genunchilor si coatelor. Sunt zonele care necesita o hidratare puternica.

De doua ori pe saptamana nu uita de crema anticelulita. Trebuie aplicata in zonele cu probleme printr-un masaj energic. Nu uita toate acestea le poti face acasa si nu necesita prea mult efort si timp.
Puteti folosi crema anticelulita de la Vichy (are un efect fantastic asupra celulitei). Eu am folosit-o zilnic timp de doua luni si pot spune ca face miracole.
Pe piata mai sunt multe alte produse, cum ar fi:
 Geomar - crema impact anticelulita, Galenic - Elancyl, Guinot Age Logic Minceur - Serum crema anticelulitica pentru corp, untul de cacao, Ivatherm resveratrox forte anti-cellulita, puteti alege din toata aceasta varietate ceea ce vi se potriveste mai bine.

De ce sa ne fie teama sa stam in fata oglinzii peste cativa ani, haideti sa prevenim nu sa combatem!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu