joi, 10 ianuarie 2013

O baie relaxanta

Este frig afara, nu ai unde sa iesi sau iti este pur si simplu greu sa iesi iar in zapada. Oare cum putem sa ne relaxam?
O baie pregatita dupa metodele profesionale te scapa de stres si iti aduce o stare de bine, de care toti avem nevoie dupa o zi de munca grea.

De ce anume avem nevoie?
Unele dintre cele mai bune produse relaxante sunt cele de la Lush. Sunt produse naturale si aici gasesti tot ce-ti trebuie.
Gelul de dus contine uleiuri organice, are o aroma naturala, care te trimite cu gandul in mijlocul naturii. Unul dintre preferatele mele este: gelul de dus Vegan Flying Fox - de la Lush, aprox. 30 lei. Are un parfum sensual de iasomie, chiparos si ylang-ylang.

Poti incerca si gelul de dus: Vegan Olive Branch - Lush, pret 50 lei, contine suc de mandarine si ulei de masline, are un parfum relaxant.
Daca esti unul dintre acei copii care nu se pot maturiza si care se mai bucura inca de toate amintirile copilariei, acum este momentul sa fi mai aproape de toate acestea cu ajutorul minunatelor forme de jeleuri pe care le poti gasi aici.

Jeleul de dus fructat Sweetie Pie de la Lush (pret 45 lei) contine un mixt de coacaze negre, cocos, visine si bergamota, care iti redau buna dispozitie ori de cate ori il folosesti. Miroase extraordinar, trebuie sa-l incerci.

Mai ai nevoie de sare de baie: Vegan Mrs Whippy - Lush, pret 25 lei. Arata ca un desert delicios, este efervescenta si iti va lasa pielea cremoasa, o prajitura de care te vei bucura din plin.
Poti sa gasesti aici si sare de baie antidepresiva: Vegan Think Pink - Lush (20 lei). Ajunge sa o privesti si te vei simti mult mai bine, ai si uitat ca ai fost suparata si nervoasa. Stimuleaza circulatia sangelui si are un miros extraordinar, de vanilie.


Acum haideti sa ne simtim ca intr-un spa adevarat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu