miercuri, 6 februarie 2013

Must Have - ul garderobei tale

Stiu ... , niciodata nu ai ce purta, tipic femeilor!
Ne cumparam multe haine, foarte multe, gramezi ... si tot nu avem ce imbraca, pur si simplu nu ne plac. Sa nu uitam sa mentionam si faptul ca nu avem timp, am fost anuntate prea tarziu de eveniment, nu avem timp sa ne alegem tinuta, ne tot plangem ..." bietele de noi ".
Era bine sa fim anuntate cel putin cu o saptamana inainte, dar nici macar organizatorii nu stiau de eveniment. Asadar oricat de repede am afla, noi nu avem timp si nici nu avem ce imbraca.

In sfarsit, sa trecem la lucruri mai serioase, cum ar fi: ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.
Esentiale sunt curelele, nu se demodeaza niciodata si completeaza foarte bine tinuta. Daca poti ar fi bine sa - ti cumperi o data cu pantofii si o curea de aceeasi culoare. Iti trebuie cateva curele bune, din piele,  pe care sa le poti purta zilnic, fara a se uza  si altele pe care le porti doar ca accesoriu.
Nu cumpara accesorii scumpe, se demodeaza si nu o sa - ti placa, ia - ti multe  dar gandestete ce ai acasa, ce culori iti trebuie pentru a completa tinuta.

Accesoriile: (colorate , culori neutre) bratari, inele, coliere, cercei, agrafe de par, brose, ceasuri  care sa aiba curelele de nuante diferite.

Cum iti alegi accesoriile si hainele, ce culori iti cumperi ?

Cand intri in magazin trebuie sa te gandesti mai intai ce culoare au hainele tale acasa, ce mai ai prin dulap si abia apoi treci la fapte. Alege totdeauna culori care sa le completeze pe cele de acasa si care sa poata fi asortate la cat mai multe tinute.
Nu uita trebuie sa - ti completezi tinutele, nu sa incepi unele noi!


Poti purta curele colorate, vesele, la tinute sterse, care nu inspira mai nimic, in felul acesta tinuta va fi rafinata si vei iesi in evidenta. Nu asorta geanta cu pantofii! Cel  putin nu deocamdata, nu mai e la moda!
Poti purta aceeasi tinuta, dar daca iti pui accesorii ea va arata de fiecare data cu totul diferita.
Jeansii  nu trebuie sa lipseasca. Ei te scot intotdeauna din impas. Nu stii ce sa porti? Iti iei o pereche de Jeans si o bluza, o curea care sa scoata in evidenta tinuta si accesorii  si ... esti salvata.

De exemplu la o tinuta "all black" poti asorta o curea rosie, portocalie sau verde, in felul acesta vei fi remarcata si nu vei parea sobra.
Incearca o tinuta bazata pe galben si albastru , vei arata rafinament, finete si eleganta. Alegi ceva cajual, completeaza cu ceasul si cerceii si vei fi chic .
      Eu, de exemplu, am foarte multe accesorii, le cumpar pe cele care mi se par haioase sau foarte elegante.

Poti gasi multe accesorii frumoase si la magazinele pentru copii, de exemplu cele sub forma de fructe colorate, sunt foarte finute si dau o nota calda si tinereasca tinutelor.
                       Haideti sa fim tinere! pana la urma cu totii suntem copii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu