duminică, 10 februarie 2013

Ce parfum imbietor!

Oare cine a trecut pe langa mine? Am intors capul si era ea, o femeie aranjata ce purta o vestuta de blana gri legata in talie cu un cordon negru, menit sa-i accentueze talia firava.
Cu o pereche de jeans albastrii si cizme maro, o geanta in forma dreptunghiulara care o arata parca si mai inalta, cu ochelari de soare mari, de aceeasi culoare cu cizmele si parul ei blond buclat radia si lasa in urma ei un parfum fin, dar totodata puternic, dulce dar patrunzator, o nota florara deosebita.

Nu aveai cum sa nu te opesti in loc pentru cateva secunde, pentru a o admira, pentru a descoperi acea fata suava si pentru a-i simti pentru cateva secune in plus parfumul pe care-l purta ca pe o haina fina, din colectia unui mare designer.

Nu stiu cum va reactiona, dar totusi ma duc spre ea sa o intreb ce parfum foloseste, nu se poate sa ratez aceasta mireasma imbietoare! Trebuie sa aflu ce anume foloseste. Il vreau si eu!

Cu pasi timizi, dar sigura pe mine ma apropii si intreb:
- Dar, ce parfum folositi?
Ea se intoarce, isi scoate ochelarii mari si cu ochii ei caprui si mari se uita mirata.
- Da, desigur. Imediat va spun. Sa verific putin in geanta, nu stiu sigur cu ce m-am dat azi.
Apoi, cu gesturi suave, scoate din geanta un parfum in forma de cristal pe care scria Wish by Chopard.
I-am multumit si am plecat spre magazinul de parfumuri, mi-l doream si eu.
Asa suntem toate. Oare care dintre noi nu are o colectie de parfumuri acasa?
 
 
La mine in noptiera veti gasi mai multe parfumuri dulci, ele sunt preferatele mele. Va recomand cateva dintre ele, cu siguranta nu veti da gres:
Cacharel - Noa; Versace - Red Jeans; Narciso Rodriguez - For her; Guerlain - Idylle; Valentino - Valentina; Hermes - Kelly Caleche.
 
Acum ca v-am dat cateva sfaturi haideti la magazin sa le testam. Cine stie, poate ne intalnim marea dragoste pe strada,  haideti sa nu trecem pe langa ea.

Haideti sa ne facem remarcate!

joi, 7 februarie 2013

Mana - cartea ta de vizita


Se spune ca poti cunoaste un om din prima clipa, din momentul cand dai mana cu el.
Este foarte important cum strangi mana unui om atunci cand il cunosti, pozitia mainii, toate acestea pot spune foarte multe despre tine.

Cum ne ingrijim mainile?

Acum in perioada rece trebuie sa avem grija, deoarece frigul este cel mai mare dusman al nostru. Trebuie, in primul rand, sa purtam manusi pentru a ne proteja, sa folosim creme puternic hidratante(cu glicerina, crema de galbenele, Neutrogena, cremele de la Boots pentru copii sunt si ele foarte bune).

Pentru a avea pielea hidratata poti  incerca seara inainte de culcare sa aplici multa crema pe suprafata mainilor si apoi sa imbraci manusi sau sosete din bumbac si sa le tii in maini pana ce crema se absorbe. Este un tratament foarte eficient si la indemana tuturor.
Nu va spalati pe maini de fiecare data cu sapun antibacterian, distruge ph-ul pielii si mainile vor deveni foarte aspre.

Un alt tratament pentru maini, care da rezultate bune este cel cu parafina, de acesta puteti beneficia la saloanele de cosmetica. Un tratament saptamanal poate face minuni.

Sa nu uitam de unghii! Indiferent de lungime sau forma, trebuie sa fie curate, ingrijite si obligatoriu sa fie date cu lac. Trebuie sa folosim, cel putin zilnic, uleiul pentru cuticule, pentru a evita uscarea lor si acel aspect neingrijit. Nu conteaza culoarea, alege ceea ce iti place, se porta orice!

Eu una prefer unghiile construite din gel. Te scutesc de multe probleme. Nu mai trebuie sa le ojezi, rezista trei saptamani fara a te preocupa de ele. Este bine sa alegi aceasta varianta in cazul in care trebuie sa te speli des pe maini, sa speli vase pentru intreaga familie. Nu mai are ce sa-ti sara de pe unghii (oja), in cel mai rau caz, daca te grabesti iti va sari o unghie.
Cum manichiurista iti este cea mai fidela prietena, te va intelege si te va primi imediat pentru a-ti remedia problema.

Iarna iti alegi modele cu fulgi de zapada, globulete, om de zapada, cat mai stralucitoare sau pur si simplu clasicul french, nu se demodeaza.

Vara poti opta pentru culori calde: french colorat (cu dungulite), roz, galben, verde, albastru. Alege cu incredere va fii un french special. Poti sa alegi diferite modele din scoici pisate. 
Este mult mai usor cu aceste unghii, iti ramane timp liber pentru alte activitati si vei avea mainile permanent ingrijite.

Acum, ca sunteti libere si aveti timp.
"Haideti sa facem cunostinta!"




Pantofii, ce alegem anul acesta ?

Important este sa alegem incaltaminte care sa se potriveasca ca o manusa picioarelor noastre, tineti cont: oare cat timp petrecem la serviciu, in pantofi? In orice caz mai mult decat in papucii de casa. Fiti atente ce alegeti!
Mai bine cateva perechi de pantofi de calitate, decat multe si care iti fac probleme.
De cate ori nu am vazut pe strada fete care merg parca chinuite de greutatea picioarelor sau pur si simplu cu pantoful in loc de poseta, neputand sa-l mai poarte.

Incaltamintea trebuie sa fie comoda; chiar daca au tocul foarte inalt unii pantofi sunt foarte comozi. Important este sa stii de unde sa-i cumperi. Trebuie sa te simti bine atunci cand mergi, sa simti ca piciorul tau este liber si poate sa respire, sa ai un mers firesc, nu chinuit deoarece poti arata caraghioasa.

Din pacate unii designeri nu mai confectioneaza incaltaminte cu jumatate de numar (37,5; 38,5) si nu toate avem aceeasi marime, este foarte greu sa-ti gasesti pantoful care sa ti se potriveasca perfect.

Incaltaminte foarte frumoasa, atat cajual cat si eleganta gasesti la Musette, brandul Christelen B. Au o varietate destul de mare de modele, sunt produse de calitate, comode si care nu se demodeaza repede, le poti purta cu incredere si in sezoanele urmatoare.

Despre preturi, nu stiu ce sa zic! Avand in vedere calitatea, chiar merita! Daca nu-ti permiti noua colectie, nu te speria, in cateva luni le gasesti la reducere si sigur va ramane si modelul pe care tu ti-l doresti. Ai rabdare!
Daca nu ai intrat pana acum in acest magazin trebuie sa dai o fuga pana acolo, sigur nu vei pleca cu mana goala.

Eu am noroc, Musette este la mine acasa, in Brasov.

miercuri, 6 februarie 2013

Must Have - ul garderobei tale

Stiu ... , niciodata nu ai ce purta, tipic femeilor!
Ne cumparam multe haine, foarte multe, gramezi ... si tot nu avem ce imbraca, pur si simplu nu ne plac. Sa nu uitam sa mentionam si faptul ca nu avem timp, am fost anuntate prea tarziu de eveniment, nu avem timp sa ne alegem tinuta, ne tot plangem ..." bietele de noi ".
Era bine sa fim anuntate cel putin cu o saptamana inainte, dar nici macar organizatorii nu stiau de eveniment. Asadar oricat de repede am afla, noi nu avem timp si nici nu avem ce imbraca.

In sfarsit, sa trecem la lucruri mai serioase, cum ar fi: ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.
Esentiale sunt curelele, nu se demodeaza niciodata si completeaza foarte bine tinuta. Daca poti ar fi bine sa - ti cumperi o data cu pantofii si o curea de aceeasi culoare. Iti trebuie cateva curele bune, din piele,  pe care sa le poti purta zilnic, fara a se uza  si altele pe care le porti doar ca accesoriu.
Nu cumpara accesorii scumpe, se demodeaza si nu o sa - ti placa, ia - ti multe  dar gandestete ce ai acasa, ce culori iti trebuie pentru a completa tinuta.

Accesoriile: (colorate , culori neutre) bratari, inele, coliere, cercei, agrafe de par, brose, ceasuri  care sa aiba curelele de nuante diferite.

Cum iti alegi accesoriile si hainele, ce culori iti cumperi ?

Cand intri in magazin trebuie sa te gandesti mai intai ce culoare au hainele tale acasa, ce mai ai prin dulap si abia apoi treci la fapte. Alege totdeauna culori care sa le completeze pe cele de acasa si care sa poata fi asortate la cat mai multe tinute.
Nu uita trebuie sa - ti completezi tinutele, nu sa incepi unele noi!


Poti purta curele colorate, vesele, la tinute sterse, care nu inspira mai nimic, in felul acesta tinuta va fi rafinata si vei iesi in evidenta. Nu asorta geanta cu pantofii! Cel  putin nu deocamdata, nu mai e la moda!
Poti purta aceeasi tinuta, dar daca iti pui accesorii ea va arata de fiecare data cu totul diferita.
Jeansii  nu trebuie sa lipseasca. Ei te scot intotdeauna din impas. Nu stii ce sa porti? Iti iei o pereche de Jeans si o bluza, o curea care sa scoata in evidenta tinuta si accesorii  si ... esti salvata.

De exemplu la o tinuta "all black" poti asorta o curea rosie, portocalie sau verde, in felul acesta vei fi remarcata si nu vei parea sobra.
Incearca o tinuta bazata pe galben si albastru , vei arata rafinament, finete si eleganta. Alegi ceva cajual, completeaza cu ceasul si cerceii si vei fi chic .
      Eu, de exemplu, am foarte multe accesorii, le cumpar pe cele care mi se par haioase sau foarte elegante.

Poti gasi multe accesorii frumoase si la magazinele pentru copii, de exemplu cele sub forma de fructe colorate, sunt foarte finute si dau o nota calda si tinereasca tinutelor.
                       Haideti sa fim tinere! pana la urma cu totii suntem copii .